Recenze T3 Lucea ID: Tato inteligentní žehlička posouvá vlasovou techniku ​​na další úroveň

ID T3 Lucea je také chytré, hladké a zatraceně sexy

jak vařit bažanta v troubě
T3 Lucea ID

(Obrazový kredit: T3)Verdikt ženy a domova

Inteligentní žehlička a žehlička na vlasy T3s posouvá nastavení žehlení vlasů na jinou úroveň

Důvody ke koupi
  • +

Inteligentní přizpůsobení tepla

• +

Iontová technologie

• +

Krásný design

• +

Unikátní obnovovací režim

Důvody, kterým je třeba se vyhnout
  • -

Zdlouhavé nastavení

• -

Možné chyby dotykové obrazovky

Jak jde technologie, je docela obtížné posunout věci vpřed, když se pokoušíte vytvořit nejlepší žehličky na vlasy . Přejíždíte vlasy mezi vyhřívanými talíři, jsou narovnané a to je vaše dávka, že? Špatně říká ID T3 Lucea.

Místo toho si každý, kdo si pořídí tento styler nové generace, užívá nastavení na míru podle délky, tloušťky a kondice vlasů. Nastavení, která si ani nemusí vypracovat sami, protože to za ně dělá zařízení spolu s technologií iontového vyhlazování, tepelně chytrým mikročipem a sekundárním režimem pro vlasy druhého dne.

Poté ano, spustíte vlasy mezi vyhřívanými talíři a narovnají se - protože proto jsou tyto nástroje v našem životě. Ale díky těmto inteligentním doplňkovým funkcím T3 slibuje, že z stylingu a péče o vlasy odstraní dohady - a (většinou) je stáhne. Počáteční nastavení je složitější než tlačítko pro zapnutí a vypnutí vašeho průměrného stylera a funkce plynulé dotykové obrazovky má některá zranitelná místa. Ale na rozdíl od mohutně působivé technologie a velmi příjemného designu a dojmu z Lucea ID jsou to malé niggle.

Kontrola ID Lucea T3

Specifikace

Doporučená cena: 189 liber Hmotnost : 391 gramů Délka kabelu: 2,5 m Záruka: 2 roky

Technický výkon

T3 Lucea ID pozitivně zpívá s jedinečnými technickými vlastnostmi. Začněme s biggie-T3 Heat ID, sadou přizpůsobených nastavení tepla na základě struktury vašich vlasů, délky a toho, zda byla či nebyla barvena. Nastavení je první věcí, kterou uděláte po zapnutí styleru, což je případ poklepání na různé symboly na dotykovém panelu styleru, které popisují vaše vlasy. Lucea ID pak vypočítá vaše dokonalé nastavení tepla z výběru devíti, vrčí až na uvedenou teplotu během několika sekund, a pokud jste spokojeni s tím, co je v nabídce, drží se toho při každém stylu.

Režim aktualizace je dalším zajímavým doplňkem. Toto nastavení je navrženo pro styling druhého dne. To je, když jste neměli čas umýt nebo dostat nejlepší fén zapojeni, ale chcete včerejší vzhled doplnit trochou tepla. Tento režim sedí při nižší teplotě než váš obvyklý HeatID - dostatečně vysoký na uhlazení a styl, ale s menším poškozením. Zahrnutí této funkce ukazuje intuitivní pochopení toho, jak si ženy skutečně upravují vlasy, což je často případ řešení problémů a doplňování, než úplné „udělání“. Je příjemné mít pocit, že se pro tyto příležitosti můžete snadno přepnout do režimu kinder.

Zde použité materiály jsou prvotřídní, což je další charakteristický znak T3, jehož sušičky, natáčky a stylery nikdy nezklamou svým hmatovým dojmem a nádherným designem. Pro Lucea ID to znamená elegantní dotykový panel, takže absolutně žádná tlačítka nebo přepínače nenarušují perleťový vnější obal zařízení. Desky jsou vyrobeny z lesklé keramiky, jejich teplota je regulována inteligentním mikročipem a malý otvor těsně nad nimi uvolňuje proud iontů, které působí proti pozitivním nábojům způsobujícím krepatění vlasů.

Uživatelská zkušenost

Jakmile překonáte některé počáteční překážky v nastavení, čeká vás velmi příjemné chvíle s Lucea ID. Přirozeně, díky dotykové obrazovce a inteligentnímu režimu Heat ID si budete muset skutečně přečíst pokyny, abyste mohli s tímto stylerem začít. Pokud jste něco jako já (což znamená, že se velmi snadno vypne komplikovanou technologií), může vám to poskytnout počáteční záchvat Proč bych to nemohl jednoduše zapnout a jít? ale uživatelsky přívětivá brožura vás provede celým procesem, který nezabere více než minutu nebo dvě.

noky s pestem

Ovládací prvky na dotykové obrazovce jsou určitě uspokojivé - palcový LED spínač na tři sekundy a malé upozornění a vibrace vás upozorní, že je styler zapnutý. Poté klepnutím na symboly popište délku, stav a tloušťku vlasů - brožura obsahuje spoustu informací, které vám v případě potřeby pomohou při výběru. Uzamkněte obrazovku klepnutím na zapínací tlačítko a objeví se řada malých pruhů, trochu jako displej baterie telefonu, které ukazují, jak horký styler si myslí, že byste měli jít. K dispozici je také manuální režim, pokud byste si raději vybrali teplo sami, a samostatné tlačítko, které se přepne přímo do režimu obnovení, takže je snadné mezi nimi přepínat. V duchu poctivosti jsem měl několik falešných startů během nastavování, kde jsem si nebyl úplně jistý, jestli byla obrazovka zamčená nebo odemčená nebo co pípnutí znamenalo co. Ale dostal jsem se do toho za pár minut - nic zvláštního pro mě při nastavování nové sady.

Když už mluvíme o pokynech, je zde kladen značný důraz na to, abychom se věcí nedotýkali ve špatnou dobu. Dostali jsme pokyn nedotýkat se oblasti nad tlačítkem napájení při zapnutí nebo vypnutí žehličky a nedotýkat se tlačítka napájení při stylingu. Je zřejmé, že je o něco snazší omylem stisknout tlačítko, když ve skutečnosti nevyčnívá fyzické tlačítko. Při testovacích sezeních jsem to ale nepovažoval za problém a kdokoli s dotykovým telefonem by se měl v této fólii snadno orientovat.

Pokud jde o skutečný zážitek z rovnání, je to hladký a uspokojivý, takže T3 Lucea ID je jedním z nejlepší žehličky na kudrnaté vlasy . Desky jsou o 10 cm delší, než je standardní pro T3 a většinu ostatních výrobců stylerů, což znamená efektivní styling. Také jsem zjistil, že štíhlé, elegantní destičky a zakřivený vnější okraj styleru pomáhají s vytvářením vln - něco, na co jsem nikdy neměl talent, ale díky tomu to bylo tak snadné, jak to kdy bude.

Posledním drobným, ale velmi vítaným dotykem je malý pásek na suchý zip připevněný k vodiči. To pomáhá úhledně zabalit a zabraňuje tvorbě těch spletitých elektrických kabelů podobných Medúze, které se zdá, že se samy vyvinou v mé zásuvce na vlasy.

Výsledek

A co vlasy? Chytré technologie a sexy design kromě důkazu pudinku je samozřejmě v jídle - a Lucea ID se opravdu ukázalo jako velmi uspokojivé. Tyto lesklé talíře mi snadno klouzaly po vlasech a zanechávaly je uhlazené, rovné a (mohu se jen domnívat) poněkud zbaveny škod, které by způsobil můj přirozený sklon vybírat nejvyšší teplo.

Všiml jsem si nějakého zvláštního vyhlazovacího efektu z iontů? Ne tak docela, ale věřím, že dělali svou práci. Režim obnovení byl dárek pro pětiminutové stylové dobíjení. Moje vlasy byly více než šťastné, že vyhověly nižším teplotám druhého dne, což, jak věřím, opět dlouhodobě pomůže kondici mých vlasů.

Číst Další

Zarostlé chloupky - jak odstranit a zabránit bolestivým boulím